Merhabalar...

Şu anda Elena Demiryürek'in blog'unda bulunuyorsunuz... Burada benim yazılarımı, röportajlarımı bulabilirsiniz... Fotoğraflarlara gün gelecek zenginleşecek bu blog ama şimdilik zamanı var... Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim

21 Eylül 2007 Cuma

Günü Eşref de kurtaramadı

Cumhuriyet 14.03.2005

ELENA DEMİRYÜREK

MERSİN - 5. Avrupa Kış Atmalar Şampiyonası'na Rusya damgasını vurdu.
Avrupa Atletizm Federasyonu'nun (EAA) 2005 yılı yarış takviminde yer alan ve Vestel'in sponsorluğunda düzenlenen 5. Avrupa Atmalar Kış Kupası Şampiyonası, Mersin'de sona erdi.
Eşref Apak 'ın da mücadele ettiği çekiç atma erkeklerde Beyaz Rusya'dan Ivan Tikhan , 80.79'la altın madalya kazandı. Eşref Apak ise 76.23'le 5. sırada yer aldı.Mersin Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki şampiyonanın son gününde, erkekler çekiç atma (B) grubunda, Arnavutluk'tan Dorian Collaku , 72.17 metrelik derecesiyle 1. oldu. Türkiye'yi temsil eden Fatih Eryıldırım ise 66.55 metreyle 9. sırada yer aldı. Erkekler gülle atma (A) grubunda Hollandalı Rutger Smith , 21 metreyle birinciliği elde ederken (B) grubunda Polonyalı Leszek Sliwa , 19.17 metreyle ilk sırada yer aldı. Fatih Yazıcı , 17.35 metreyle 8. ve Mehmet Ali Çalıdan ise 14.61 metreyle sonuncu oldu. Bayanlar cirit atma (A) grubunda ise Alman Steffi Nerius , 61.01 metreyle ilk sırayı alırken, (B) grubunda Rus Lada Chernova , 60.05 metrelik derecesiyle birinciliği elde etti. Türk sporcu Berna Demirci , 49.69 metreyle 4., Gülistan Özen ise 46.09 metreyle 9. olabildi.
Şampiyona sonunda, takım halinde bayanlarda ve erkeklerde Rusya birinciliği alırken Türkiye her iki kategoride sonuncu oldu.

Rakı krizi

Bölgedeki sahte rakı operasyonları üzerine önceki gece sporculara verilen bankette mönüde yer alan rakı servisten kaldırıldı.

Hiç yorum yok: