Merhabalar...

Şu anda Elena Demiryürek'in blog'unda bulunuyorsunuz... Burada benim yazılarımı, röportajlarımı bulabilirsiniz... Fotoğraflarlara gün gelecek zenginleşecek bu blog ama şimdilik zamanı var... Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim

21 Eylül 2007 Cuma

50 bin kişilik kutlama

Cumhuriyet 25.10.2003

KEREM KAÇARLAR-ELENA DEMİRYÜREK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum için 24 Ekim'in anlamı bir başkaydı. 50. yaşına ayak basan Alman teknik adama Sarı - Lacivertli camia unutulmaz bir yaşgünü partisi planlamıştı. Ancak karşılaşma saatinde bastıran yağmur, kutlama programının akışını değiştirse de Kadıköy'deki 50 bin kişi önce Daum ardından da aynı gün doğan Kemal için ''İyi ki doğdun'' tezahüratlarını yaptı.
Adanaspor maçı için stada gelen taraftarlara, 50. yaş günü anısına teknik direktör Christoph Daum'un imzalı fotoğrafları dağıtıldı. Daum'un fotoğrafının üzerinde Alman çalıştırıcının, ''Her şey için teşekkürler. 50. yaş günü anısına...'' şeklinde Türkçe sözler yer aldı. Bu arada 50. yaş gününü kutlayan Daum ve 22 yaşına giren futbolcu Kemal için numaralı tribüne kutlama mesajı içeren iki ayrı pankart asıldı. Almanca yazılan dövizde, 'Herzhlichen Glückwunsch Zum Geburtstag (Doğum günün kutlu olsun)' ifadesi yer aldı.Hakem Bülent Uzun da Christoph Daum'un yanına giderek Alman çalıştırcının 50. yaş gününü kutladı. 3-0 biten Adanaspor sınavı sonrası Daum, kendisine ''İyi ki doğdun'' diyen tribünleri tek tek dolaştı.

Yıldırım pasta yedirdi

Fenerbahçe yönetimi, maç sonrası 50 yaşına basan Daum'la 22. yılına dün giren Kemal için sahaya bir pasta gönderdi. Tribünleri dolaşan Daum'la birlikte futbolcular soyunma odasına gitti. Sarı-Lacivertli yöneticiler, başkan Aziz Yıldırım 'ın eşliğinde soyunma odasına giderek pastayı beraberce kestiler. Ardından Başkan Yıldırım, Daum ve Kemal'e pasta yedirdi. Fenerbahçe 39 günlük bir aradan sonra yeniden Kadıköy'e gelirken, yağmurlu havaya karşın taraftarıyla buluştu.
Bursasapor'la geçen hafta yapılan maçtan sonra ortaya çıkan 'Hooijdonk - Tuncay' gerginliği ise dün sona erdi. Adana filelerini 8. dakikada havalandıran Tuncay Şanlı gol sevincini Hooijdonk'la paylaşırken, daha sonra teknik direktör Christoph Daum' un yanına koştu. Tuncay maç öncesi, ''Gol atacaksın'' diyen Mahmut 'u da alnından öptü. Genç futbolcu, aynı zamanda dün attığı 2 golle ligdeki sayısını 9'a çıkarıp krallıkta zirveye oturdu.
Uzun maçı başlatmadı
F. Bahçeli yandaşların maçın başlamasına saniyeler kala açık tribünlerde açtığı pankart dikkat çekti. Siyah zemin üzerine 'Temiz bir lig istiyoruz' yazısının farkına varan hakem Bülent Uzun , maçı başlatmadı. Bülent Uzun'un uyarısıyla döviz hemen kaldırıldı. Aynı grup, dünkü maçın sonlarına doğru diye tempo tuttu. Sarı - Lacivertlilerde yaklaşan olağan genel kurul öncesi başkan adaylığı gündeme gelen eski yönetici Sadettin Saran , bu konunun henüz kesinleşmediğini açıkladı.
Kadıköy'ün boğası
Gençlerbirliği maçında attığı gol sonrası ellerini başına götürerek boğa işareti yapan Serhat , dün de attığı gol sonrası yine aynı hareketi yaptı.PAF takımları arasındaki maçı ise F. Bahçe 7-1 kazandı.

Hiç yorum yok: